Gemlik Endüstri Meslek Lisesi Taşınana Kadar Tatil Edilecek  

Gemlik’te bulunan ve 1999 depreminde de hasar gören Gemlik Endüstri Meslek Lisesi Binasının taşınma kararı alındı. Okul taşınana kadar tatil edilecek.

Konu ile alakalı açıklama yapan Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran; ”Okul binası ile alakalı şikayetler sonrasında, yeni Endüstri Meslek Lisesi binasının inşaatı başlamıştı. İnşaatın bir kaç ay içinde sona ermesini bekliyoruz. Bu anlamda da, ekipler devamlı olarak okulu yetiştirmek adına çalışıyor. Kısa süreli çözüm olarak da, geçtiğimiz yıl yeni binasında eğitime başlayan Gazi Okulunun kullanılmasını uygun gördük.

Okulda, kısa bir tadilat ve elektrik işleri var. Bunun tamamlanması ile birlikte, eğitim öğretime hazır olacak. Okulu Pazartesi gününe yetiştirmeye çalışıyoruz. Yetiştirilemezse, Pazartesi itibari ile de tatil edilecek, tadilat bitince yeni okulda eğitim öğretim başlayacak. Perşembe ve Cuma günlerinde de tatil olması ile alakalı Gemlik Kaymakamımızla incelemeler yaptık, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile konuyu görüşeceğiz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017