BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GEMLİK’TE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SEBZE-MEYVE VE ERZAK DAĞITIMINI SÜRDÜYOR.

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılan erzak yardımına iştirak etti. Konu ile alakalı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

”Allah için size sığınan kimseye sığınak olun. Allah için isteyen kimseye verin. Sizi davet edene icabet edin, size bir iyilik yapana karşılığını verin. Eğer onun karşılığını verecek bir şey bulamazsanız, karşılıkta bulunduğunuzu kanaat getirinceye kadar ona dua edin.”

(Ebu Dâvud, Zekat, 38)

Bu zor günlerimizde birlikteliğimizi daim kılmak için , Bursa BüyükŞehir Belediyemiz , Bursa için omuz omuza ekibi, Gemlik Vefa Destek grubu ve Eşref Dinçer Mahalle Muhtarımızla Gemlik’imizde yaşayan vatandaşlarımıza yardım ulaştırmaya devam ediyor. Eşref Dinçer mahallesinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimize temel gıda malzemesi kolilerimizi, meyve sebze poşetlerimizi ve BESAŞ ekmek fişlerini ulaştırdık.

Böylesi güzel bir hizmette öncülük eden Bursa için Canla Başla Çalışan BüyükŞehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş ‘a ve bu hizmetin gerçekleşmesinde emek sarf eden GÖNÜL Erlerimize Teşekkür ederiz.”

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017