ORHANGAZİ’DEKİ KAZADA ÖLEN TALİHSİZ ADAM, GEMLİK’TE İKAMET EDİYORMUŞ

Orhangazi’de meydana gelen trafik kazasında sunta yüklü bir TIR kontrolden çıkarak aynı yönde seyir halinde olan otomobilin üzerine devrildi. Kaza sonrasında otomobil alev aldı. TIR’ın dorsesinin silindir gibi ezdiği otomobilin sürücüsü feci şekilde can verdi. Sürücünün Kumla’da ikamet eden iki çocuk babası Selahattin Sevimli (38) olduğu öğrenildi.
Kaza saat 13.30 sıralarında Orhangazi’de Yeniköy kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bursa istikametinden Yalova istikametine doğru gitmekte olan Yakup Işık (38) idaresindeki 16 AHV 969 plakalı sunta yüklü TIR Yeniköy kavşağını geçtikten sonra kontrolden çıktı.
Otomobilin üzerine devrildi
Virajda devrilen TIR yine aynı yönde gitmekte olan Selahattin Sevimli (38) idaresindeki 10 SB 690 plakalı bir otomobilin üzerine devrildi. Kaza sonrasında otomobil aniden alev aldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alev alan otomobile ilk müdahaleyi ise çevreden yetişen vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale etti.
1 ölü 2 yaralı
Kaza sonrasında TIR sürücüsü Yakıp Işık ile birlikte yine TIR’da yolcu olarak bulunan Sadık Karahasan (57) yaralandı. TIR’ın dorsesinin devrildiği silindir gibi ezilen Otomobilin sürücüsü Selahattin Sevimli ise feci şekilde hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı.
Vinçlerle Dorse kaldırıldı
Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevkedilirken, meraklı vatandaşların çevredeki evlerin ve inşaatların üzerinden kazayı izlemeleri ve telefonları ile video çekmeleri dikkat çekti. Devrilen TIR’ın dorsesi vinçler yardımı ile kaldırıldıktan sonra otomobil dorsenin altından çıkarıldı. Tamamen ezilen otomobilin içinde bulunan otomobil sürücüsü Selahattin Sevimli bulunduğu yerden itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında çıkarıldı. Orhangazi Cumhuriyet Savcısının ilk incelemesi sonrasında otomobil sürücüsünün cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.
Trafik yan yoldan verildi
Kaza nedeniyle kapanan Bursa-Yalova karayolu Orhangazi Yeniköy kavşağından itibaren yan yoldan sağlandı. Kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları meydana gelirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017