4 YAŞINDA ÇOCUĞA, MARKETTE BIÇAK GİRMİŞTİ

DAVANIN AKIBETİ NE OLDU?

Gemlik’te Dereboyunda bulunan zincir market mağazasında 11 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen olayda, annesi ile mağazada alışveriş yapan çocuk, annesinin alışveriş yapması sırasında yanından anlık ayrıldı.
KARNINDA BIÇAKLA GELDİ
Yiğit Aydın ismindeki 4 yaşındaki çocuk, karın bölgesine saplanmış bıçakla annesinin yanına geliyor. Kameralara göre kör noktada olduğu iddia edilen olayda, çocuk karnını gösterince bıçak düşüyor ve çocuk fenalaşmaya başlıyor. Ardından etrafa kusan çocuk, baygınlık geçiriyor.
YOĞUN BAKIMDA KALDI. ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Yoldan geçen bir otomobille hastaneye götürülen çocuğa müdahale ediliyor. Küçük çocuk 1 hafta boyunca, yoğun bakımda tedavi görürken, raporunda da ölüm tehlikesinin olduğu not düşülüyor. 2 defa ameliyat geçiren çocuk, yaklaşık 2 haftanın sonunda taburcu edildi.
***
AKIBET NE OLACAK?
Yaşanan olay sonrasında, aile şikayetçi olsa da, herhangi bir sonuç alınamadı. Sonrasındaki iddialar ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. Gemlik’te yaşanan olay sonrasında, markette bıçakların neden açıkta bulunduğu, neden korunaksız olarak raflarda yer verildiği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.
Aile durumun arkasında duracağını ifade ederken, konu ile alakalı gelişmeler, önümüzdeki hafta gündeme tekrar gelecek.
***
FİRMADAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Olay sonrasında firmadan herhangi bir açıklama yapılmazken, konu ile alakalı bilgilendirilme yapılıp yapılmayacağı da merak ediliyor.
***
(Anlatılanlar sonrasında Gemlik Manşet Gazetesi olarak biz de ŞOK olduk.)

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017