GTSO SEÇİMLERİNDE, NAKLİYECİLER GRUBUNDA İDDİALI İSİMLER ADAY

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde farklı gruplardan aday açıklamaları devam ederken, Nakliyeciler Grubundan Alaattin Akcan, Fatih Ayvaz ve Ayhan Korkmaz adaylıklarını açıkladılar.
Nakliye sektörü ile alakalı açıklama yapan adaylar; ‘’Gemlik, hem genel anlamda büyümeye, hem de nakliye sektöründe büyümeye devam ediyor. Ticaret Odası gibi temsil noktasında iddialı olan bir odada da, bizler tecrübelerimizle, ilişkilerimizle ve fikirlerimizle faydalı olmak, katkı sağlamak için aday olduk.
TECRÜBELERİMİZLE, SEKTÖRÜN DOĞRU BÜYÜMESİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Gemlik, limanları, serbest bölgesi ve çalışması devam eden ve 29 Ekim’de açılacak olan yerli otomobil fabrikası ile aynı zamanda da bir nakliye bölgesidir. Depolama imarlarının tamamlanması da, nakliye sektörünü bir kat daha büyüten etken olacaktır.
Farklı limanlarda da çalışmaları olan bizler, bu anlamda da fikirlerimizle öncülük edeceğimize ve sektörümüzün doğru büyümesinde katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Bizler, fayda sağmak adına güç birlikteli yaparak, adaylığımızı açıkladık. Seçime girecek tüm adaylara başarıla diliyoruz’’ dediler.
Ayrıca, sektörün sorunlarının da farkında olduğunu dile getiren adaylar, sıklıkla sektördeki isimlerle bir araya gelerek, ortak çözümler arayacaklarını da beyan ettiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017