HASAN YILDIRIM GTSO BAŞKANLIĞINA ADAY

Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığını resmen açıkladı. Gemlik Ticaret Odasının önemine ve Gemlik’teki geleneğine değinen başkan adayı Yıldırım, oda seçimlerinin Gemlik’in geleceği adına önemli olduğunun da altını çizdi.

GELİŞEN VE BÜYÜYEN GEMLİK İÇİN TİCARET ODASI ÖNEMLİ

Yıldırım açıklamasında; ‘’Gemlik zeytinin başkenti. Şimdi de, yerli otomobil fabrikası ile otomobilin de başkenti olma yolunda ilerliyor. İlçemiz aynı zamanda da bir sanayi kentidir. Bunların güzel harmanlanması ve geleceğe yönelik vizyonla iş dünyasının buna hazırlanması adına Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasına da önemli görevler düşüyor.

Büyüyen ve gelişen ilçeyiz. İlçenin gelişiminde yerel yönetimlerin önemi kadar, Ticaret Odasının da üzerine düşen görevler olduğu elzemdir. Zeytini, sanayisi, limanları ve ticaret erbabıyla Gemlik’in gelişimine katkı sağlamak adına, bizler de aday olduk.

Gemlik’teki yatırımları takip ederek, ilçeye katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle, Gıda OSB çalışması adına Ticaret Odası girişimleri ile kurulan dernek ve amacına ulaşması bizler için de önemlidir.

TÜM MESLEK GRUPLARI İLE ORTAK KARARLAR ALACAĞIZ

Ticaret Odasının meslek grupları, sektöründe katkı sağlayan önemli isimlerden oluşur. Tüm meslek komitelerinin daha aktif olması da, odamızın gelişimi adına önemlidir. Kendileri ile ortak çalışmalar yaparak, yenilikler sağlayacağımıza inanıyoruz.

Önümüzdeki seçimde, tüm meslek komitelerindeki adaylara ve başkan adaylarına başarılar diliyorum. Ticaret Odası geleneğine yakışır bir seçim olacağına inanıyorum.’’ Şeklinde konuştu.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017