IŞIK; ‘’PERŞEMBE PAZARI İÇİN, BÖLGEDEKİ YAŞAYANLARLA GÖRÜŞECEĞİZ. OKUL VAZGEÇİLMEZİMİZ’’

Gemlik’te son olarak Yıldırım Holding ile görüşerek, Gemlik Endüstri Meslek Lisesi yapımının başlamasında vesile olan Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Işık, Perşembe Pazarı çalışması ve Gemlik’te göreve gelmesi sonrasında başlayacağı okul ile alakalı bilgilendirme yaptı.
PERŞEMBE PAZARININ ÜSTÜ KAPANMALI, ÇEVREYE DE ZARAR VERMEMELİ
Perşembe Pazarı ile alakalı yaptığı bilgilendirmede, Gemlik’te Perşembe Pazarının üstünün kapanması, bölgeye uyumlu tesis yapılması ile alakalı değerlendirmenin çevrede bulunan vatandaşlara ve pazarı yoğun kullanan bölgedeki vatandaşların görüşleri alınarak düzenleneceğini ifade eden Işık; ‘’Perşembe pazarını atıl görünümden kurtararak, daha fazla imkanı olan çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde üstü kapanan bir yapı olmasını arzu ediyoruz. Çevrede bulunan vatandaşların taleplerine göre proje tamamlanacak’’ dedi.
ODUN DEPOLARI BÖLGESİNDE OKUL, OLMAZSA OLMAZ
Işık okul önceliği ile alakalı açıklamasında; ‘’Odun depoları bölgesinde çocuklarımızın iki tarafa da karşıya geçerek okula gitmesi, bizleri huzursuz ediyor. Gemlik’te yaşayan her vatandaşımızın eşit hizmet hakkı var. Pek çok projemiz var. Süreç içinde açıklayacağız da, burada okulu başlatıp, çocuklarımız için sağlıklı bir eğitim kurumunu hayata geçirmeden, iş yaptığımızı söyleyemeyiz. Bu nedenle, uygun görülür ve görece gelirsek, ilk projemiz okul olacak’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017