CHP’NİN ARKA ‘ÜÇLÜSÜ’ YUSUF İMAN YAZDI

Siyaset arenası, Gemlik’te siyaset Fener’in 2021 kadrosunda ki virüs misali seyrediyor, etkileri hissedildiği zaman Ali Koç’un ilk işi bu beşliyi dağıtmak olmuştu sonrasında takım nispeten toparlanmıştı çünkü artık takıma zarar veren bu virüs bünyeden atılmıştı. Bizim Ali Koç’umuz 31 Mart yerel seçimleri oldu galiba tüm arka beşliyi dağıttı.
Fenerbahçe’nin arka beşlisi olarak adlandırdığı oyuncuları (2021 versiyonu) hatırlarsın ya hah tam da onun gibi ama üçlü versiyonu ve sadece isimler farklı,
Uğur Sertaslan nâmıdeğer Caner Erkin kendini arka tarafın lideri varsayarak dolaşır, davranır, koltuğuna geçmeye çalışırsanız hırçınlaşır. Kraldır’da ama Gökhan’ın söylemiyle “Çıplak Kral”, Ozan’ın söylemiyle ise “Yarı Çıplak kral”.
Zeynep Akış namıdeğer Caner’in en yakını Gökhan Gönül, çoğu zaman polimiğe girmez kendi halinde Caner’in gölgesinde kalır, zamanı gelene kadar. Zamanı geldiğinde Caner ile en büyük iki rakip olabilecek tek isimdir, bunun farkında olarak dolaşır. Caner’in oyundan alınmasını bekler.
Tekin Rama namı değer Ozan Tufan, genelde söylediklerine takılmazlar ve maç içinde yaptıkları da kısıtlıdır, genelde formu düşüktür ama derbileri almasını bilir. Caner en çok onu derbilerde sevmez çünkü onun rolünü çalar, gölgeye iter.
Maç normal seyrinde oynanırken Uğur Sertaslan, Zeynep’in ona rakip olmasıyla belki de krallığının tehlikede olduğunu hissetti, ne demiştik ? Koltuğuna geçmeye çalışırsanız hırçınlaşır. Somut bir şey olmasa da aralarının arka beşlide otururken ki gibi olmadığını biliyorum. Zeynep ise bu durumda Gökhan gibi sineye çekilip olup bitene göz yumacak mı ? veya halihazırda mağdur rolü oynamaya başladı mı bile ? Konuşmalarında Başkan bana yeteri kadar destek çıkmadı demeye çalışıyor gibi anladım ben, sizi bilemem.
28 Aralık gecesine Şükrü Saraçoğlu nispeten sakindi. Tekin Rama aynı Ozan Tufan gibi bir anda parladı kendince haklıydı da iddiaları ise şunlar.
– Kuzey imar planlarında 14 tane usuılsüz proje var.
Böylesine bir bilgiyi Ozan biliyorsa Caner Erkin bilmiyor mudur ? Yoksa göz mü yumdu ?
– Diğer iddia, bahçe alanlarından yol geçiriliyor olması şirket sahibi ise Caner Erkin’miş.
E o zaman bunlar yaşanırken Ozan Tufan ile Gökhan Gönül neredeymiş? Yoksa Caner onları kadro dışı bıraktığında mı aklına gelmiş ?
Böylesine bir derbi performansı şu ana kadar görülmemişti, spikerin dediğine göre Caner Erkin soyunma odasından direkt arabasına geçerek evine gitmiş. Gökhan Gönül bu olayı duyunca elinden ayranını dökmüş.
Eğer arka beşlide oturuyorsanız oraya sizden başka kimsenin gelemeyeceğini düşünerek oturmayın.
Arka beşlide oynanan oyunla, Süper Lig Şampiyonu olunmaz.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017