Refik Yılmaz’dan Hastane Çalışanlarına Kreş Sözü

Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz Gemlik Devlet Hastanesinde çalışan annelerin çocukları için Gemlik Belediyesi olarak hastane içerisinde kreş açacaklarının müjdesini verdi.
Refik Yılmaz, seçim kampanyası kapsamında Gemlik Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Yılmaz hastanenin Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu ve hastane personelleriyle bir araya geldi.
Yılmaz burada yaptığı açıklamada ‘Gemlik Devlet Hastanesindeki doktor, hemşire, ebe ve tüm sağlık çalışanlarımız bizler için büyük bir özveriyle çalışmaktalar. Bizlerde göreve geldiğimizde onların hayatlarını kolaylaştırma adına çalışmalar yapacağız Bunlardan biri de 700 den fazla çalışanı bulunan Devlet Hastanesindeki çocuk sahibi çalışanların en büyük isteklerinden biri olan küçük çocuklarını güven ve huzur içerisinde bırakabilecekleri hastane içerisinde Gemlik Belediyesine ait bir kreş açmak olacaktır ‘diye konuştu.
Yılmaz hastane Başhekimimizle de görüştüklerini ve başhekimin kendilerine yer tahsis edeceğini belirterek ‘bizde göreve geldiğimizde en kısa zamanda burada kreşimizi açacağız. Böylece küçük çocukları olan hastane personeli çocuklarını gün boyu bırakabilecekleri , nöbete giderken akıllarının çocuklarında kalmayacakları huzur ve güvenle teslim edecekleri bir kreş açacağız’ diye konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017