Girenay; Özlediğimiz Umurbey’e Kavuşacağız

Umurbey Mahallesinde Muhtar Adaylığını açıklayan Ertuğrul Girenay, aza kadrosuyla Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Girenay ve ekibini Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut ve Gazete Grafikeri Caner Karcı karşıladı.

UMURBEY NÜFUSU 1500’DÜ 30 DAKİKADA OTOBÜS KALKARDI

Girenay, Umurbey’de kronikleşen sorunların olduğunu dile getirerek, çözüm adına Umurbeylilerin tavsiyeleri üzerine aday olmaya karar verdiğini belirtti. Umurbey’de önemli sorunlardan birinin de ulaşım olduğunun altını çizen Girenay; ”Umurbey’in nüfusu 1500 civarındaydı. O dönemde bile 30 dakikada bir otobüs kalkardı. Bugün ise saatleri belli değil. En iyi ihtimalle 40 dakikada kalkıyor. O gün 1500 nüfus, bugün 4 bin üzerinde. Zamanla kazanımlarını kaybetmek, mantıklı değildir.

Vatandaşlarımızdan önerileri ve şikâyetler alıyoruz. Umurbey’de bizler de yaşıyoruz. Bizler bu şikâyetlerden memnun değiliz tabii ki. Bu kadar eksiğin olduğu mahallede yaşamak bizler için kolay değil.

”ÖNCE UMURBEY” DİYEBİLMELİYİZ

Umurbey’de seçilmemiz durumunda kurumlar ile doğru ilişkiler kurup, mahallemizin menfaatlerini gözetmek, çözüm adına aracı olmak istiyoruz. Celal Bayar Kütüphanesi ve anıtı ile alakalı sürekli şikayetler alsak da, konunun muhatabı ile vatandaşın taleplerini buluşturmak gibi önceliklerimiz var. Bu nedenle bizler adayız.

UMURBEYLİLERİN SÖZCÜSÜ OLMAYA TALİBİZ

Bizler, Umurbeylilerin aynı zamanda sözcüsü olmak istiyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız talepleri kurumlara üretmek ve çözüm bulmak adına, bizler sözcü olmalıyız. Kişisel hedefler ve düşünceler değil, Umurbey’in menfaatlerini gözetmeliyiz. Adaylığımızın da ana sebebi, Umurbey’in menfaatlerini korumak olacaktır.

Mahallemizin zeytininin gelişmesi adına da, odalar ve belediye ile ortak çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Umurbey’in hizmet alması için, eksiklerin ve ihtiyaçların, doğru ve tarafsız anlatılma zorunluluğu bulunuyor. Konu Umurbey olunca, herkesle değerlendirme yapmaya, görüşmeye ve çözüm üretmeye hazırız. Umurbey’in dinamiklerini yeniden birleştirecek ve özlenen Umurbey’i hep birlikte sağlayacağız” dedi.

BULUT; KONU UMURBEY OLUNCA, DESTEĞE HAZIRIM

Gemlik Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi, aynı zamanda Umurbeyli olan Kazım Bulut ise; ”Konu Umurbey ve Umurbey’in gelişimi olunca, her türlü desteğe hazırım. Gerek kurumlar arası bağlantı, gerekse sorunların çözümü noktasında, muhtarlığımızdan gelecek talepler için kapım sizlere her zaman açıktır. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, ata toprağımızın daha iyi yerde olmasını, her Umurbeyli gibi bizler de isteriz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017