2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM SONU İlÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MESAJI

Gemlik İlçemiz’de, 54 okulda 1.346 öğretmen ve 20.900 öğrenci ile 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunmaktayız. 100. yılını büyük bir onurla ve ileriye doğru en büyük hedeflerle kutladığımız Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Gemlik eğitim ailesi olarak, ülkemizin geleceğine yön verecek evlatlarımızı yetiştirmek için bizlere çok önemli görevler düştüğünün farkındayız.
Çok değerli ve geleceğimiz olan sevgili öğrenciler, bugün büyük bir sabır ve özveriyle vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını göreceğiniz karnelerinizi alacaksınız. Karnelerinizdeki notlar sizleri gösteren notlar değil, sadece çalışmaların karşılığını gösteren puanlardır. Unutmayınız ki, sizler bizim için çok değerli ve kıymetli evlatlarımızsınız. Heyecanınızı ve sevincinizi paylaşıyoruz. Sizler, ülkemizi her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak, geleceğimize yön verecek ve Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceksiniz. Sizlere güvenimiz tamdır.
Eğitimde feda edilecek bir öğrenci dahi yoktur anlayışıyla eğitime gönül veren Kıymetli Öğretmenlerim ve her kademedeki mesai arkadaşlarım, Bu vesileyle değerli emekleriniz ve katkılarınız, sizlere şükranlarımı sunuyorum.
Her zaman öğrencilerimizin yanında olan ve bizleri destekleyen, eğitim ortamlarına ve okullarımıza hep destek veren kıymetli velilerimize camiamız adına teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitim paydaşlarımın tatilde iyice dinlenmelerini, 5 Şubatta başlayacak ikinci dönem için sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde okullara kavuşmalarını diliyorum.
Mehmet DURAN
Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017