İYİ Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Yavuz: “Katırlı Köyünden Sahillere, Gemlik’te Değişim Rüzgarı”

Gemlik, İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Yavuz, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Gemlik’in dört bir yanını ziyaret ederek, vatandaşların ve gençlerin desteğini arkasına alıyor. Kimya mühendisi olan Yavuz, değişim ve yenilik sözleriyle Gemliklilerin umutlarını yeşertiyor.
Katırlı Köyü ile Güçlü Başlangıç
Katırlı köyünde düzenlenen buluşmada, köy halkının coşkusu ve desteğiyle karşılanan Ertuğrul Yavuz, “Katırlı köyü hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar var olsunlar. Dün akşam bize güç verdiler. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde değişime onlar da katkı sunacaklar” dedi.
Sahilde Gençlerle Buluşma
Gemlik sahilindeki kafelerde gençlerle gerçekleştirilen sohbetlerde, Yavuz gençlerin Gemlik’te değişim isteğine vurgu yaptı. “20 yılı aşkın süre gelen tahteravalli siyasetine insanlarımız bu kez mahkum olmadıklarını görüyorlar. İnşallah İYİ belediyecilikle gençlerimizi tanıştıracağız. Gençlerimiz, Gemlik’te hazırladığımız cazibe merkezleri projelerimizle zevkle hayatlarını sürdürecekler” ifadelerini kullandı.
Yeniköy’de İYİ Belediyecilik İsteği
Yeniköy ziyaretinde de Yavuz, yerel halkın sıcak ilgisiyle karşılandı. Yavuz, “Teşekkürler Yeniköy. İYİ belediyeciliği istiyorlar. Yeniköylü hemşehrilerimizde görülüyor ki Gemlik’te değişim yapacaklar. Sağ olsunlar var olsunlar” diyerek, Yeniköy’deki vatandaşların değişim arzusunu dile getirdi.
Ertuğrul Yavuz’un başkanlığında İYİ Parti, Gemlik’te değişim ve yenilik rüzgarları estiriyor. Vatandaşların ve gençlerin desteğiyle, Yavuz, 31 Mart yerel seçimlerinde Gemlik için vaat ettiği pozitif değişimleri gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017