Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz: ‘Su Dünyası Bölge Parkı Tüm Bursa’nın Cazibe Merkezi Olacak’

Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’ın Gemlik merkezindeki konuttan ulaşıma, altyapıdan yeşil alanlara, sosyal donatı alanlarından kentsel dönüşüme ve kültür-sanata uzanan çok yönlü proje ve yatırımlarından Gemlik’in Kurşunlu mahallesi de nasibini alacak.
Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz Kurşunlu’da yapılacak olan ‘Kumsaz Su Dünyası Bölge Parkı’nın sadece Gemlik için değil tüm Bursa için yeni bir cazibe merkezi olacağını ifade ederek ‘Park -bahçe, spor, dinlenme ve eğlence tesislerini içine alan sosyal donatı olanlarıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacağımız bu park Gemlik’e yeni bir değer katacak’ dedi.
Proje hakkında bilgi veren Yılmaz ‘Park İçiresinde yapılacak Su Parkı, Yürüyüş Yolları, Bisiklet Yolları, Otopark, Spor Alanları, Çocuk Oyun Alanları, Kafeler, Bungalov, Çadır Alanları ve Diğer Sosyal Alanlarla bu bölge Gemlik ve Bursa’nın cazibe merkezi haline gelecek. Bölgeye gelecek aileler bir yandan denizin keyfini çıkartacak bir yandan da çocuklarıyla birlikte parkta gün boyu spor, eğlence ve çeşitli aktivitelerle güzel vakit geçirebilecekler’ diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediyesince denize yapılan dolgularla kaldırımların genişliğinin 2 metreden 18 metreye, Yürüyüş alanların 1500 metrekareden 9500 metrekareye çıkartıldığı ve gece aydınlatmalarının yapıldığı Kurşunlu kordon projesinin devam edeceğini açıklayan Yılmaz Kumsaz’ı doğal gaza kavuşturacaklarını ve birde sağlık ocağı yapacaklarını sözlerine ekledi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017