REFİK YILMAZ’a İLGİ SALONLARA SIĞMADI

Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz Giresunlular Derneği Tarafından kalabalık bir şekilde karşılandı.
Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’a ilgi 31 Mart tarihi yaklaştıkça her geçen gün artarak devam ediyor.
Dün akşam önce Pembe Köşk düğün salonunda gerçekleştirilen halk buluşması sonrasın da Giresunlular Derneğine yapılan ziyarette Refik Yılmaz’a gösterilen ilgi salonlara sığmadı.
Gemlik Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhsin Deş ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Cumhur ittifakı heyeti Giresunlu vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ın da katıldığı programda konuşan Yılmaz ‘31 Mart tarihinde emaneti geri alacak ve güzel şehrimizi tekrar hizmetlere kavuşturacağız’ diye konuştu.
Yılmaz yaptığı konuşmada yeniden göreve geldiklerinde en önemli projelerinin Gemlik’i olası bir depreme hazırlamak olduğunu ifade ederek ‘ Cumhurbaşkanımızın Gemlik’e hediyesi olan 2600 dönümlük alanda gerek TOK’İ ,gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse Gemlik Belediyesi imkanlarıyla en kısa sürede 10 bin yeni konut yaparak kentsel dönüşümü hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden gerçekleştireceğiz. Bizler çalışmaktan yorulmaz, inisiyatif almaktan da korkmayız Hayatımızı Gemlik’e hizmet için vakfettik. Sizlerin desteğiyle inşallah 31 Mart tarihinde Cumhur ittifakı olarak seçimleri açık ara farkla kazanıp Gemlik’i yeniden hak ettiği ve beklediği hizmetlere kavuşturacağız’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017