Ak Parti’den Yaşlılar Haftasında Anlamlı Kahvaltı

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, 18 – 25 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle kahvaltı programı düzenledi. Programa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, İl Yöneticileri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatepe Sosyal Tesislerinde verilen kahvaltıda ilk sözü alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Gemlik’te yıllardır söylenen ama sonuçlandıramayan hizmetleri yaptık. Bu hem vatandaşımızın, hem siz büyüklerimizin hayatını daha da kolaylaştırdı. Vatandaşlarımız camiye gitmekte bazı bölgelerde zorlanıyordu, şimdi pek çok noktaya cami yaptık, yaşlı vatandaşlarımıza, büyüklerimize bu kolaylığı sağladık. Özellikle Manastır bölgesinde yapılan camimiz yaşlı vatandaşlarımızın ilgisiyle karşılaştı. Bizler hizmet vermek için çalışıyoruz. Böyle güzel bir organizasyonda bizleri bir araya getiren Ak parti İlçe Teşkilatına da teşekkür ederiz” dedi.

Ardından söz alan Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam ise; ”Bizler, dünümüz ile bugünümüz arasında köprü görevi üstlenen yaşlılarımızı, toplumun en saygın üyeleri olarak gören, baş tacı eden köklü bir geleneğin mirasçılarıyız.

Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz milletimizin bu zenginliği gelecek kuşaklarla buluşturma, yaşlılarımıza sevgi ve saygılarımızı bir kez daha sunma gayesiyle her yıl 18-24 Mart tarihlerini, yaşlılar haftası olarak kutlamaktayız. Bu kapsamda, ömürlerinin ev verimli ve üretken yıllarını, ülkesine hizmet için geçiren emektar vatandaşlarımıza destek olmayı hem sosyal, hem insani göreb olarak görüyoruz” dedi.

Program sonunda yaşlı bir bireyin, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’a olan ilgisi de dikkatlerden kaçmadı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.