Borsa Başkanları ve Yönetimi belirlendi – GEMLİK MANŞET

Gemlik Ticaret Borsası’nda geçtiğimiz hafta yapılan seçim sonrasında üst komiteye çıkan isimler, Borsa Başkanı, Meclis Başkanı ve yönetimini belirlediler.

BAŞKAN ÖZDEN ÇAKIR

Gemlik Ticaret Borsası Başkanı yöneticilerin oy birliği ile Özden Çakır olarak belirlendi.

Özden Çakır’ın yönetimi ise; Salih Erdinç Ersan, Erkan Sarışen, Burhan Atalay ve Cevat Yazıcı isimlerinden oluştu. Yedek üyeler; Mustafa Gündoğdu, Ali Öztürk, Sefat Ayten, Hayrullah Esen olarak belirlendi. Ankara Delegesi olarak da Erkan Sarışen seçilirken, onun yedeği Ferhat Alan oldu.

Borsa Başkanı Özden Çakır seçim sonrası açıklamasında; ”Borsa olarak önemli bir atılım sürecine giriyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren ve süreci bizim götürmemizi arzu eden üyelerimize teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz. Hedefimiz her zaman borsayı büyütmek olacaktır. Geçtiğimiz dönem başlattığımız atılımları da üstüne koyarak büyüteceğiz” şeklinde konuştu.

MECLİS BAŞKANI MUSTAFA DOĞAN

Geçtiğimiz dönem meclis başkanlığı görevini yürüten Mustafa Doğan, bu dönem de meclis başkanı olarak seçildi. Meclis Başkanvekili Sinan Turan olurken Katip Üye Ali Öztürk olarak belirlendi. Hesap inceleme komiyonu ise Ali Öztürk, Sedat Ayten, ve Hayrullah Esen isimlerinden oluştu.

Borsa Meclis Başkanı Mustafa Doğan; ”Uyum içinde önemli çalışmalara imza atacağız. Borsa olarak etkimizin farklındayız. Üyelerimizin ve yöneticilerimizin bize verdikleri desteğe layık olmak için çalışacak, tecrübelerimizi de borsamız için kullanacağız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.