Gencay Yılmaz teşkilatını ziyaret etti

Ak Parti Gençlik Kolları ve Partinin farklı kademlerinde görev alan Gencay Yılmaz, Aday Adaylığı başvurusunun ardından Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Gencay Yılmaz ve ekibi İlçe Başkanı Yaşar İslam tarafından karşılandı.

Gençlik Kollarında görev aldıkları ekiple hareket ettiğini vurgulayan Yılmaz, ”Teşkilatın ilk günlerinden bu yana partimize desteğimizi sürdürdük. Yaptığımız istişareler sonrasında da aday adayı olmaya karar verdik. İlçe Teşkilatımız birlik beraberlik adına önemli adımlar attı. Kendilerini ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Bizler teşkilatın nasıl işlediğini de, üzerimize düşen görevleri de bilen insanlarız. Sıralamada yer alırsak, tabii ki Gemlik’in yer bizler için de ayrı olacaktır” dedi.

İlçe Başkanı Yaşar İslam ise; ”Bursa genelinde 300’ü geçen Milletvekilliği başvuru oranımız var. Gemlik’te de 7 ismin başvurması, partimize olan inancın göstergesi oldu. Vekil olmak isteyen isimlerin yanı sıra, görev almak için de her gün kapımızı aşındırıyorlar. Gemlik’ten çıkan milletvekili aday adaylarımızı tabii ki ayrı önemsiyoruz. Elini taşın altına koymak meziyettir” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.