Işık; Dörtyol Girişini Düzenleyeceğiz

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık, ilk işinin Gemlik’in dörtyol bölgesinden girişini sağlamak olacağını dile getirdi. Gemlik’in yol üzerinde kolay ulaşılmasının ticarete de fayda sağlayacağını belirten milletvekili adayı; ”Gemlik’te sosyal çalışmalar yapmalıyız” dedi.

Gemlik’in dörtyol mevkiinden girişinin kapanması farklı kesimlerden tepki alırken, tekrar dörtyoldan giriş için alternatifler oluşturulsa da, maliyetler ve farklı nedenlerle çözüm bulunamamıştı. Konuyu Ankara’ya taşıyarak Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile değerlendirme yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık, dörtryoldan giriş için çalışmaların başladığı müjdesini verdi.

Konu ile alakalı açıklama yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık; ”Gemlik’in kültürel değerlerini korumalı ve sosyal hayatına sahip çıkmalıyız. Karayolları düzenlemesiyle kapanan Gemlik girişi konusunu, Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu’na ilettim. Dörtyol girişi ile alakalı düzenleme ihtimallerini değerlendirdik.

KARAKOLLARI 14. BÖLGE DEVREDE

Bizim ilk icraatımız dörtyol girişi olacak. Burada farklı bir uygulamayla Gemlik’in girişini düzenleyeceğiz. Önümüzdeki dönemde Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü inceleme ve değerlendirme yaparak alternatif çözümleri gündeme alacak.

Gemlik’in, ilçeye yakışır bir girişi olursa, yoldan geçenler için de uğrak noktası olacaktır. Gemlik’in sosyal hayatını geliştirmek istiyorsak, buna uygun çalışmalar yapma zorunluluğumuz var. Gemlik’in girişi ile alakalı sürekli vatandaşlarımızdan talep geldi, yok sayamazdık” dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.