Tekin’den Şehit Ailesine Destek

Dün Bursa’da meydana gelen olayda, Gemlikli Şehit Annesine saldırdığı iddia edilmişti. Olayın sonrasında şehit ailesine ziyaretlerin ardı arkası kesilmezken, Şehit Mehmet Güngör’ün annesi Ayşe Güngör’ü dinleyenlerin arasında MHP Milletvekili Adayı Muhammet Tekin, İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz teşkilat sorumluları da vardı.

Şehit Annesi Ayşe Güngör; ”Yolda stantları vardı. Broşür vermek istediler. Ben onlara ‘Sizin cumhurbaşkanı adayınız gidip Edirne’de PKK’yı ziyaret etti, siz de gelmiş bana afiş uzatıyorsunuz’ dedim. Daha sonra afişini alıp attım. Bunun üzerine oradaki kadınlar bize saldırdı. Bana saygısızlık yapıp, tepki verdiler. Ben de onlara tepki verdim. Olayda MHP’liler beni ayırdı. Onlar olmasaydı beni linç edeceklerdi. Üstüme saldırıp kollarımı yırttılar. Bunun üzerine ben de karakola gidip onlardan şikayetçi oldum. Daha sonra beni ikna ettiler, şikâyetimden vazgeçtim. Olayların daha da büyümesini istemiyorum. Benim kimseden bir beklentim yok. Benim şehit annesi olmadığımı, AK Parti’nin para verip bu olayı yaptırdığını söylüyorlar. Gelsinler görsünler evimi.” dedi.

MHP Bursa Milletvekili Adayı Muhammet Tekin, ”Şehitler şehit olana kadar ailelerinin evladı, şehit olunca bizlerin evladıdır. Şehit aileleri de bizlerin aileleridir. Ona yapılan sözlü ve fiziki saldırı kabul edilemez. Ayşe Annemize geçmiş olsun diyor, sorumlularının cezalandırılmasını bekliyoruz. Bizler de tüm şehit ailelerimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu bildiriyoruz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.