Hatem Gemlik’te yatırımlarına devam ediyor

Hatem Sağlık Grubu ve Özel Okulları Gemlik’te yatırımlarına devam ediyor. Gemlik’te bulunan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Hatem yönetimine toplantıda, Hatem Eğitim Koordinatörü Nejdet Kıran da eşlik etti.

Gemlik Atamer Turistik Tesislerinde yapılan kahvaltı sonrasında yapılan açıklamada 2017-2018 yıllarında Anadolu Lisesi ve Fen Lisesine 430-490 puan aralığı ile öğrenci alındığının altı çizilirken, 12-14 kişilik sınıflarda eğitim veriyoruz. Yabancı dili önemsiyoruz, İngilizce ve almanca eğitimlerimiz var. Ara tatilde öğrencilerimizi İngiltere’ye dil eğitimine götürerek, bu konuda da katkı sağladık. Londra da dil eğitimi alan öğrenciler, kazanımlarını da bizlerle paylaşma imkanı buldu. Farklı dönemlerde kariyer atölyeleri düzenledik. Basketbol’da Gemlik’te birinci, Bursa’da beşinci olduk” dediler.

Ardından söz alan okul koordinatörü Sibel Ramazanoğlu; ”Hatem, hem sağlık hizmetleri, hem de eğitim öğretime önem vermektedir. Gemlik’i önemsiyoruz. Gemlik’e yatırım desteğimiz sürüyor. Hatem ailesine dahil oldum, burada olmaktan onur duyuyorum. Bizim gelişimimiz, kendimizle yarışmamız sayesinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan Hatem Eğitim Koordinatörü Nejdet Kıran; ”Bizler bir yandan yatırım yapıyor, bir yandan da öğrenci yetiştiriyoruz. Özel okullar genelde ticaret amaçlı çalışsa da, biz eğitime de verdiğimiz önemle fark yaratıyoruz. Eğitim anlamında her yıl yenilik yaparken, önemli mesafe kat ediyoruz. Kendimizi daha da geliştireceğiz. Kaliteli eğitim ve akademik seviye artarsa, ticari kısım da beraberinde gelecektir. 2018-209 yılı için stratejik planlamamızı yaptık. Bu yönde çalışmalar sunacağız” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.