İşbir Yatak Açılışı Yapıldı

Gemlik’in önde gelen girişimcilerinden Berkay Bulut’un işletmeciliğini yaptığı İşbir Yatak firmasının resmi açılışı İstiklal Caddesi Uedaş karşısında yapıldı.

Bulutoğlu firması olarak Samsung firması ile Gemlik, Orhangazi ve Yalova da önemli çıkış yağan Berkay Bulut ve ekibi, önemli firmalarla çalışmalarına devam ediyor. İşbir Yatak gibi marka bir firmayı Gemlik’te getirerek yeniş bir sektöre de adım atmış oldu. İşyeri konumu itibariyle Gemlik dışında bölge için de geçiş noktası konumunda.

Firmanın açılışına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Ak Parti Milletvekili Adayı Zafer Işık, MHP Milletvekili Adayı Muhammet Tekin, GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, kurum ve dernek temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

BULUT; HER ZAMAN PREMİUM FİRMALARI KAZANDIRIYORUZ

Mehteran eşliğinde başlayan açılış töreninde ilk sözü alan Bulutoğlu Firma Sahibi Berkay Bulut; ”Her zaman Premium firmalarla çalışmayı doğru bulduk. Samsung’un ardından İşbir Yatak gibi önemli bir firmayı Gemlik’te kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gemlik böyle bir firmayı hak ediyordu. Bize açılışımızda destek verenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Refik Yılmaz; ”Bugün Berkay Bulut kardeşimizin işyeri açılışındayız. Kendileri hem ticaretin içindeler, hem de vaktinin büyük bölümünü spora, basketbola harcıyor. İş adamlarımızın spora ve ticarete destek olması bizlerin de arzu ettiği şeydir. İş yerlerinin hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise Berkay Bulut’a spora verdiği destek ve istihdama yaptığı katkıdan dolayı teşekkür etti. Açılış kurdelesi de protokol tarafından kesildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.