Zafer Işık’tan Teşekkür Mesajı

24 Haziran Genel Seçimleri sonrasında milletvekili seçilen Zafer Işık, seçim sonrasında teşekkür mesajı yayınladı.

BÖLGEMİZ BİZE DESTEK VERDİ

Zorlu ve yorucu bir seçim dönemini geride bıraktıklarını ifade eden Işık; ”Bursa 2. Bölgede önemli çalışmalar yaptık. Çalışmalarımızın büyük bölümünü de Gemlik, İznik, Orhangazi ve Mudanya’da gerçekleştirdik. Bölgemizde önemli sonuçlar aldık. Gemlik, İznik ve Orhangazi’de partimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kazanan isim oldu. Belediye yönetimi CHP’de olan Mudanya’da da önemli bir oy oranına ulaştık. Bizlere yerel seçimler adına umut verdi. Doğru bir çalışma ile Mudanya’yı da kazanacağımızı düşünüyorum.

ORTAK AKILLA DEVAM EDECEĞİZ

Bölgemizden görmüş olduğum teveccüh, sorumluluklarımı bir kat daha arttırdı. Sadece oy verenlerin değil, tüm bölgenin vekili olacağım. Çalışmalarımızda eksikleri ve yapılması gerekenleri inceleme imkanımız oldu. Sonraki süreç içinde ise irtibat ağı oluşturduk. Çalışmalarımız daha yüksek tempoyla devam edecek. STK ve vatandaşlarımızla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. İlk günde de söylediğimiz gibi, ortak akılla hareket ederek bölgemizi kalkındıracağız.

Bölgemizde, farklı siyasi kimliklerde pek çok insanın desteğini gördük. Bizlerden beklentilerin büyük olduğunun farkındayız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, kendi ilçesi, bölgesi ve ülkesi adına katkı koyabilecek her ismin fikri bizim için önemlidir.

BURSA 2023’E HAZIR OLACAK

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedefine ulaşması adına Bursa kritik bir noktadadır. Hedefin hem ateşleyicisi, hem de güçlü ayağıdır. İhracat başta olmak üzere, bölgemizde yapacağımız çalışmalarla bu hedefe en hızlı şekilde ulaşacağımıza inanıyorum. Bu anlamda da, çalışmalarım devam edecek.

Seçim sürecimizde büyük ilgi gösteren, gecesini, gündüzüne katarak çalışmalarımızda yanımızda olan ve teveccüh gösterenlere teşekkür ediyorum. Zafer, inananlarındır” dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.