Geleneksel Karagöl Şenliği Yine İlgi Gördü

Gemlik Feyziye Köyünde, geleneksel olarak uzun yıllardır devam eden Karagöl Şenliği, bu yıl da ilgi gördü.

Cumartesi gecesinden başlayan etkinliklerde Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Yönetimi, STK ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

IŞIK; KÜLTÜRÜ AKTARMAK ÖNEMLİ

program öncesinde söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Yoğun geçen bir seçim döneminden çıktık. Feyziye’den önemli destek aldık. Feyziyelilere teşekkür ederiz. Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti önemli oy oranına ulaştı.

Biz bu tarz şenlikleri önemsiyoruz. Birlik beraberliği üst seviyeye çıkaran, kültürel değerleri ananelerimizi sonraki nesillere aktarmamızı sağlayan önemli etkinliklerdir. Gemlik’te bulunan Feyziyeliler de bu organizasyonu geçmişten bugüne en iyi yapan derneklerden biri. Emeği geçenlere, destek verenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

AVCI; KARAGÖL ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ise Karagöl ile alakalı çalışmaların devam ettiğini, Karagöl’ün yine göl olması ile alakalı önemli aşama kaydettiklerini ifade etti. Avcı, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Feyziyeli meclis üyesi Fehmi Arslan’ın konu ile yakından ilgilendiğini de kaydetti.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ise vatandaşların konser için geldiklerinin altını çizerek, doğrudan sanatçıları davet etti.

SAHNE GÖZ DOLDURDU

Sunuculuğunu Furkan Barış Kara’nın yaptığı şenlikte, Yasin Aydın, Onay Şahin, Yeşim Civelek ve Kaptan Süleyman sahne aldı. Şenliğe katılanlar geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

KAYAALP; HER YIL DAHA İYİSİ

Feyziye Köy Derneği Başkanı Osman Kayaalp, şenlik sonrası yaptığı değerlendirmede, ”Feyziyeliler olarak atalarımızdan aldığımız bayrağı gururla taşıyor, geleneğimiz olan köy günlerine devam ediyoruz. Anlamlı ve dikkat çeken bir etkinlik yaptık. Her yıl daha iyisini yapacağımızı söylemiştik. Bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Destek verenlere teşekkür ederiz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.