CUMHUR İTTİFAKININ SEMBOLÜ GEMLİK OLACAK

Ak Parti adına Cumhur İttifakı adayı olan Berkay Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Bulut’a Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam da eşlik ederken, Ak Parti yönetimini MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi karşıladı.

BİRLİK MESAJLARI

Ak Parti ve MHP tarafından yerel idareler seçimlerinde de ortak hareket etme kararı sonrasında Gemlik’te Ak Parti adayı Berkay Bulut etrafında, Cumhur ittifakının tüm unsurlarının birleştiğini belirten Ak Parti ve MHP yönetimleri, Gemlik’in Cumhur İttifakının en anlamlı uygulanacağı noktalardan biri olacağını ve Gemlik Belediyesinin de, Cumhur İttifakının sembolü olacağını vurguladılar.

BULUT; CUMHUR İTTİFAKI, TABANIN ÖZLEDİĞİ İTTİFAKTI

Ziyarette söz alan Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut; ”Cumhur İttifakının temelinin her ne kadar 15 Temmuz gecesi atıldığı düşünülse de, Ak Parti ve MHP’nin ortak paydaları olduğu, hem vatandaşlar, hem de yöneticiler tarafından bilinmektedir. Cumhur İttifakı ile tabanda özlenen birliktelik oluşturulmuştur” dedi.

Bulut sözlerinin devamında; ”Bizler bayrağımızı, milletimizi ve devletimizi seven insanlarız. Bizler bu vatanı seviyoruz. Bu değerlerimize uzanan elin, bizim kitabımızda yeri olmadı, olamaz. İlçe Başkanımızın bize ilk sözü ‘artık bir değil, iki başkanın var’ olmuştur. Bu noktada da, Gemlik’in menfaatleri için, ilçemizin geleceği için yapılması gerekenleri, partilerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte, el birliğiyle yapacağız.

Cumhur ittifakı bir şeyi daha gösterdi. Ülkemizde yıllardır demokratik olgunluktan, karşılıklı yaklaşımlardan bahsedilir ve bu çok başarılamazdı. Bu seçimlerde, belediye başkanı pazarlığı yapmaksızın, sadece ülke menfaatleri adına bir araya gelmiş isimler var. Bizler Cumhur İttifakı olarak Gemlik’te buna izin vermeyecek ve Gemlik’in menfaatleri adına bir arada olacak, Gemlik Belediyesinde güzel hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.

ÖZCANBAZ; BULUT BİZİM DE ADAYIMIZ

MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise; ”Cumhur İttifakı, masa başı ittifaklar ile karıştırılmamalıdır. 15 Temmuz hain kalkışmasından sonra ülkesinin menfaatlerini partisinin ötesinde gören, MHP ve Ak Parti’nin oluşturduğu gönül birlikteliğidir. Dikkat ederseniz, tabanlarımız da, buna hızlı şekilde adapte olmuş, ittifaktan memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

Yerel idareler seçiminde de Ak Parti ile ittifak içerisinde, Cumhur ittifakı ruhuna uygun hareket etme kararı aldık. Berkay Bulut, bizim de adayımızdır. Mümkün olan en iyi neticeyle 31 Mart seçimlerinin başarıyla tamamlanması için il, ilçe teşkilatlarımız ve bütün tabanımızla çalışma içinde olacağız. Seçimi, tahmin edilen oy oranının üzerinde kazanıp örnek olması adına, partimizin adayı gibi çalışacağız” dedi.

Ziyaretin sonunda Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz’a Filografi sanatı ile özel işlenmiş Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017