İbrahim Tokgöz ve İbrahim Sarı Saadet’e Başvuru Yaptı

Dr. Adnan Bıyıklı’nın Saadet Partisinden aday olmasının ardından, meclis üyesi başvurularında da sürpriz isimler Saadet’in meclis listesi kadrosuna başvuru yaptı.

Son olarak Serbest Mali Müşavir Gemlikspor Basketbol Antrenörü İbrahim Tokgöz ve Avukat İbrahim Sarı Saadet Parti belediye meclis üyeliği aday adaylığına başvurusunu yaptılar.

Saadet Partisi Gemlik İlçe Binasında yapılan açıklamada ilk sözü ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız aldı. Yıldız; ”ilk çıkışımızda ‘Gemlik’in tercihi olacağız’ diye yola çıkmıştık. Bu anlamda da listemizi oluşturuyoruz. Gemlik için güzel bir seçim olacak ve seçimin kazananı da Dr. Adnan Bıyıklı ile Saadet Partisi olacak” dedi.

ADNAN BIYIKLI; GEMLİK’İN MUTABAKATI OLACAĞIZ

Ardından söz alan Dr. Adnan Bıyıklı; ”Geride çok az gün kaldı. Daha önce ‘Gemlik Mutabakatı’ söylemi ile yola çıkmıştık. Bu dönemde de böyle devam edeceğiz. Gemlik halkının bizi nasıl gördüğü de önemli. İyi bir ekip kurmak niyetindeyiz.

İnsanları siyasete girmeye ikna etmeliyiz. Önemli isimler ısrarla siyasetin dışında durmak istiyor. Ankara’dan buranın adayları açıklanıyor ‘bunları seçin’ deniliyor. Biz Gemlik’te bu düzenin dışında davrandık. Saadet Partisinde gerçek anlamda demokrasiyi gördük. Bizler beş yılımızı vakfediyorduk. Gemlik’te gerçek kent konseyini kuracağız. Parti tabanlı değil, vatandaş tabanlı konsey olacak” ifadelerini kullandı.

TOKGÖZ; BIYIKLI’NIN LİSTESİ SİYASET ÜSTÜ

Adaylardan ilk sözü alan İbrahim Tokgöz; ”Siyasete girmek benim için zor olsa da, bu dönem Dr. Adnan Bıyıklı’nın aday olması ve onunla yapılan görüşmelerimizin sonucunda aday adayı olmaya karar verdik. Adnan Bey’in taşın altına elini koyması sonrasında bizler de duyarsız kalamazdık. Biz de onun gibi taşın altına elimizi koyduk” şeklinde konuştu.

SARI; AİLEMİN DESTEĞİ İLE YOLA ÇIKTIM

Ardından söz alan İbrahim Sarı ise; ”Saadet Partisi ekibini uzun zamandır tanıyorum. Bu gruba dahil olmak beni de memnun etti. Farklı teklifler gelmişti, annemle konuştuğumda hayırlı olmasını dileyip geçmişti, Saadet Partisi ve Adnan Bıyıklı ismini söyleyince, kendisi de Adnan Bıyıklı’ya oy vereceğini söyledi. Hepimiz ülkemizin gidişatından memnun değiliz. Buna Gemlik’ten başlayacağız” dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017