Bursaspor Küme Düştü

Bursaspor, Bandırma deplasmanındaki 4-2’lik yenilgi ve en yakın rakiplerinin haftayı puanla kapatmasının ardından TFF 1. Lig’den düşen ekip oldu.
Spor Toto 1. Lig’in 37. hafta mücadelesinde Bandırmaspor’a konuk olan Yeşil Beyazlılar, 2-0 geriye düştüğü mücadele skoru 2-2’ye getirse de bu skoru koruyamadı ve rakibine 4-2 mağlup oldu.
Bursaspor, Spor Toto 1. Lig 2021-2022 Sezonu 37. hafta mücadelesinde ligden düşmeme mücadelesinde sondan bir önceki kritik maça Bandırma deplasmanında çıktı. Yeşil Beyazlılar Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmada Bandırmaspor karşına mutlak galibiyet hedefiyle sahada yer aldı.
Bursaspor geçtiğimiz hafta Ümraniyespor’u son dakika golüyle mağlup ederken, altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırmış, ligde kalma yolunda şansını güçlendirmişti.
MENEMEN VE BURSASPOR KÜME DÜŞTÜ
Bursaspor’un küme düşme potasındaki en yakın rakibi Altınordu evinde Balıkesirspor’u 2-1 mağlup etti ve puanını 45’e yükseltti.
Bursaspor ise Bandırmaspor karşısında aldığı mağlubiyet sonrası 41 puanda kaldı ve son haftaya kalmadan ligden düşen ekip oldu.
Öte yandan Menemenspor da Gençlerbirliği karşısında aldığı mağlubiyet sonrası küme düşen diğer ekip oldu.
SON HAFTADA KONUK MENEMENSPOR OLACAK
Bursaspor, ligin 38. ve kapanış maçında evinde Menemenspor’u konuk edecek.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017