CUMA CARS’TAN SEKTÖRE İDDİALI GİRİŞ

İşletmeciliğini Cuma Öztürk’ün yaptığı Cuma Cars Gemlik Armutlu yolu üzerinde, Gemlik Ticaret Borsasının karşı yolunda hizmete başladı.
Kredi kartı ile 6 aya kadar araç alım satımı imkanı da sunacak oto galeride, ATV ve motosiklet alım satım işleri de yapılacak. İş ve Nakliye sektöründen pek çok ismin katıldığı açılışla, hizmet hayatına başlayan Cuma Cars’ta, açılışın yıldızı da Gemlik’te üretilen yerli Otomobil TOGG oldu.
İşletmeci Cuma Öztürk, açılışa özel kampanyaların ve indirimlerin olacağını ifade ederek; ‘’ “Aldığımız araçların ekspertisini kendimiz yapıyoruz çalıştığımız bi şirket var ve ağır hasarlı araç almıyoruz. Altı ay sonra civarı rent a car işine de girmek istiyoruz. Para konusunda da yardımcı oluyoruz kredi kartı satışımız da mevcuttur.” Dedi. ,
LASTİK TAMİRİ HİZMETİ DE VERECEK
İşletme, aynı zamanda lastik tamiri ve rot balans hizmeti de verecek. Oto lastik, kamyon lastiği, lastik değişimi, yol yardımı hizmetleri de verecek. Aynı zamanda otomobil ve kamyon lastiği satışı da, 1 Kasım itibariyle başlayacak. Lastik ve yol yardımı hizmetlerini Mustafa Kocabaldır üstlenecek.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017