ÇOCUKLARIMIZI MAKAM HEVESİNİZE KURBAN ETTİRMEYECEĞİZ.

Siyasette pandemiden depreme her şeyi kullanmayı mübah gören çarpık anlayış; çocuklarımızı da malzeme olarak kullanmaya başlamıştır.
Bunu reddediyoruz. Çocuklarımız, yavrularımız bizim geleceğimizdir; günahsız ve temizdir. Birilerinin kirli siyaseti için, tertemiz çocukların kullanmasına izin vermeyeceğiz.
Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatımızla beraber depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okullara biz de gittik. Muhatabımız olan müdür ve velilerle görüşmeler gerçekleştirdik. Ancak birileri gibi çocuklarla selfie çektirip sponsorlu paylaşımlar yapmadık.
Daha da vahimi; kendi iktidarlarında 8 yılda 8 tane okulu yenileyemeyip, depreme dayanıksız okullarda çocuklarımızın eğitim görmelerine göz yumanların bugün öğrencilerin tedbiren başka okullara naklini müjde olarak lanse etmek acziyettir.
Öğrencilerimizin başka okullara nakil kararını alan Valilik makamına teşekkür ediyoruz. Ancak Gemlik konusunun görüşüldüğü masada seçilmiş belediye başkanı yok sayılarak Ak Parti adayının bulunmasını devlet terbiyesine ve hiyerarşisine uygun bulmadığını belirtmek isteriz.
Parti devleti anlayışı geride kalmıştır. Halkımız bu anlayışı geri getirme isteyenleri sandığa gömmüştür. Bu gün de aynı akıbete uğrayacaklardır.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017