Fetret Devri Bitecek, Gemlik Gerçek Belediyeciliğe Kavuşacak

Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar, MHP Gemlik İlçe Başkanı Emrah Keskinden , BBP İlçe Başkanı Oğuz Han, parti yönetimleri ve Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim çalışmaları kapsamında TOKİ konutları , Gemlik Artvin Şavşatlılar Derneği’ni Başkanı Tanju Temur ve dernek üyelerini, Umurbey esnafı ve Hisar mahallesi sakinlerini ziyaret ettiler
31 Mart seçimleri sonrası 5 yılık kayıp yılların kısa sürede telafi edilerek Gemlik’in yeniden gerçek belediyeciliğe kavuşturacaklarının müjdesinin verildiği ziyaretlerde Yılmaz ve cumhur ittifakı mensupları sevgiyle karşılandı
Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda Cumhur ittifakı olarak her alanda olduğu gibi, yerel yönetimlerde eser ve hizmet siyaseti yaparak Gemlik ve köylerini kalkındıracaklarını belerterek “bizim belediyeciliğimiz artık bugün bir markaya dönüşmüştür. “Gerçek Belediyecilik” denince akla biz geliriz. Tüm vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini karşılayan, onların memnuniyetini önceleyen, yaşam kalitelerini yükselten bir yerel yönetim standardı inşa etmiştik yeniden ilçemizi bu belediyecilik anlayışına kavuşturacağız.
Umurbey mahallesinde hemşehrilerle birlikte olan Refik Yılmaz ‘Umurbey’in tarihi dokusuna uygun projelerle bu köyümüzü adeta cumalıkızık köyü misali güzelleştireceğiz ‘şeklinde konuştu.
TOKİ Konutları sakinleri de Refik Yılmaz’ı heyecan ve sevgiyle karşılayarak ‘5 yıldır biriken sorunlarımızın çözümü konusunda kendimize muhatap bulamadık. Altyapı ve üstyapı konusunda eksiklerimiz var Bu sorunlarımız bir türlü çözülmedi. Sizlere bu sorunlarımızı yazılı olarak ta iletiyor ve çözümü için de 31 Mart seçimleri sonrası 1 Nisan tarihi itibariyle sizi tekrar Gemlik Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz’ şeklinde şikayet ve isteklerini dile getirdiler .

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017