GTSO Başkan Adaylarını Ağırladı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı meclis toplantısına CHP ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayları konuk oldular. Ziyarete Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’da katıldı.
Odaya gelişlerinde GTSO yönetim kurulu başkanı Hasan Hamaloğlu ve Meclis başkanı Mehmet Anar tarafından karşılanan CHP ilçe başkanı Servet Pehlivan ile Belediye başkan adayı Şükrü Deviren ve Yöneticileri, Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, ilçe başkan Sedat Özmen ile Belediye başkan adayı Ahmet Vakkas Yıldız katıldı.
Ziyarette konuşan GTSO Başkanı Hasan Hamaloğlu ve Meclis Başkanı Mehmet Anar, odanın 1897 yılından bu tarafa olan tarihçesi hakkında bilgiler vererek, son dönemde özellikle Yeşil OSB, konteyner kent ile alakalı yapılan çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Ziyaretlerde, Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, CHP belediye başkan adayı Şükrü Deviren ve Saadet Partisi ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız seçildikleri süreçte özellikle deprem konusunda, sosyal projeler konusunda yapacakları çalışmaları anlatarak, meclis üyelerinin sorunlarını cevapladılar.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017