YILMAZ VELİLERE MÜJDEYİ VERDİ

Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, Bursa Valiliğinde yapılan toplantı sonrasında, Şehit Etem Yaşar okuluna giderek velilerle bir araya geldi. İlk olarak Celal Bayar Anadolu Lisesinin, bu dönem Şehit Koray Pınar Okulunda eğitim göreceği açıklanırken, valilikte yapılan toplantı sonrasında, Şehit Etem Yaşar Okulu öğrencilerinin de, Özdilek İmam Hatip Lisesi Binasında eğitime devam edeceklerini aktardı.
DÖNEMİMİZDE KAZANDIRDIĞIMIZ OKULLARDA EĞİTİM GÖRECEKLER
Geçici olarak yapılacak iki okulunda, kendi dönemlerine nasip olduğunu, iki yatırım için de döneminde önemli çabalar sarf edildiğini ifade eden Yılmaz; ‘’Biz dönemimizde, bugüne kadar Gemlik’te yapılan derslik sayısı kasar derslik kazandırdık. Pek çok okulu gerek özel sektör, gerek devlet yatırımları ile inşa ettik. Şimdi evlatlarımız bu okullarda eğitim görecekler.
Yeni dönemde de, boşaltılan iki okul yerine de okullar kazandırarak, Gemlik’in eğitim hayatına önemli katkı sağlamak, gelecek 50 ila 70 yıl sürecinde herhangi bir okul sorununun yaşanmamasını sağlayacağız. Öğrencilerimizin aileleri, içlerini ferah tutsunlar. Çocukları, bizlere emanettir. Çocuklarımın hem en iyi şartlarda, hem de depreme dayanıklı sağlam binalarda eğitim görecekler’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017