BOZBEY’DEN GEMLİK ÇIKARMASI

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gemlik’e adeta çıkarma düzenledi. Küçük Kumla sahilinde vatandaşlarla buluşan Bozbey, CHP Gemlik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Balıkpazarı iftarına katıldı. İftarın ardından teravih namazından çıkanlara tatlı ikramında bulunurken, Giresunlular ve Muşlular Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kentsel dönüşüm vurgusu yapan Bozbey, , “Şükrü Başkanımızla birlikte Büyükşehir ile ortaklaşa yürütülecek planlama ile Gemlik’i dirençli binalarla donatacağız” dedi.
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren ve çok sayıda vatandaşta eşlik etti.
Başkan Sertaslan’dan Deviren ve Bozbey’e tam destek
Gemlik’te sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini ve vatandaşların hayatını kolaylaştırdıklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “çok merak edenler varmış hala, Şükrü Deviren’i destekliyor muyum desteklemiyor muyum diye? Şükrü ağabeye Gemlik Belediye Başkanlığı hayırlı olsun. Yürekten destekliyorum. Bu iş tamam. Gemlik’te Şükrü Deviren, Bursa’da Mustafa Bozbey kazanıyor.” dedi.
Deviren, “Gemlik’in iki temel sorunu var”
CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren, Gemlik’in iki temel sorunu olduğunu ve göreve gelir gelmez bu sorunların çözümü için harekete geçeceklerini belirtirken, “İlçemizin iki temel sorunu var. Bunların ilki kentsel dönüşüm, ikincisi ise gençlerimizin sosyal hayata yeteri olarak katkı sağlayamadığı için kendilerini mutlu edecek başka formüller aramasıdır. Biz bu iki sorunu da çözeceğiz. Birincilik alan ve beş mahallede başlayacağımız kentsel dönüşümle vatandaşlarımızın güvenli yapılarda oturmasını sağlayacak ve sunacağımız tekliflerle vatandaşımızın cebinden para çıkmadan evini dönüştürmesini sağlayacağız. Gençlerimiz için ise sunacağımız spor ve sanat faaliyetleriyle birlikte sosyal hayata katılımlarının önünü açacağız” dedi.
“İlk kez deniz ulaşımını getireceğiz”
Bozbey, Mudanya’dan başlamak üzere Kurşunlu-Gemlik-Kumla-Karacaali deniz yolu ulaşım hattını ilk kez başlatacaklarını söyleyerek, “Özellikle yaz aylarında vatandaşlarımızın büyük ölçüde ihtiyaçlarını giderecek bu proje bu güne kadar neden yapılmadı? Aklınıza gelmedi mi?” sözleriyle mevcut Büyükşehir yönetimini de eleştirdi.
‘’Gemlik’i depreme dirençli yapılarla donatacağız’’
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gemlik’teki en önemli konuların başında kentsel dönüşümün geldiğini vurguladı. Mevcut Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertarslan’ın bu konuda başarılı girişimleri olduğunu belirterek, ‘’Hızlı hareket etmek zorundayız. İnşallah Şükrü Başkanımızla birlikte Büyükşehir ile ortaklaşa yürütülecek planlama ile Gemlik’i dirençli binalarla donatacağız’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017