KONYA BBSK 76-49 GEMLİK BASKETBOL

Gemlik Basketbol, TBF 2.liginde son 16 turunun ilk maçında deplasmanda Konya BBSK’nın evine konuk oldu. Konya Teknik Üniversitesi Spor Salonu’nda bugün oynanan maçta Bursa temsilcisi, 76-49’luk skor ile mağlup oldu ve seride 1-0 geriye düştü. Kırmızın Yeşilliler çeyrek final şansını sürdürebilmek için 25.03.2024 Pazartesi günü rakibini kendi evinde ağırlayacak.
Karşılaşmaya Cem Küçüközkan, Ömer Alp Engin, Can Çevikel, Bülent Hamza Çelik ve Ali Taşkın ilk beşiyle başlayan Gemlik Basketbol’un ilk sayısını Ömer Alp Engin kaydetti.Dengeli başlayan maçın başında Bursa temsilcisi, rakip sayılarına Can Çevikel, Enes Akman ve Cem Küçüközkan’ın sayıları ile karşılık vererek ilk periyodu 14-12’lik skor ile rakibinin gerisinde tamamladı.
İkinci periyotta Kırmızı Yeşilliler, ev sahibi ekibin sayılarına Ömer Alp Engin, Kerem Yaldız ve Cem Küçüközkan’ın sayıları ile karşılık verse de soyunma odasına 31-24’lük skor ile geride gitti.
Soyunma odasından dönüşte Gemlik Basketbol, rakibi karşısında Ali Taşkın, Enes Akman, Cem Küçüközkan ve Efe Postel ile sayılar üretse de maçın üçüncü periyodunu 54-38’lik skor ile geride tamamladı.
Maçın son bölümünde Kırmızı Yeşilliler, Can Çevikel, Ömer Alp Engin, Ali Taşkın ve Ruşen Mutlusoy ile sayılar üretse de 76-49’luk skor ile mağlup oldu.
Gemlik Basketbol TBF 2.ligindeki bir sonraki maçında son 16 serisinin ikinci karşılaşmasında kendi evinde Konya BBSK’yı konuk edecek. Gemlik İlçe Spor Salonu’nda 25.03.2024 Pazartesi günü oynanacak

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017