HAMALOĞLU, 13 İSİMLE ADAYLIĞINI VE PROJELERİNİ AÇIKLADI

GTSO Başkan Adaylığını açıklayan Hasan Hamaloğlu, GTSO seçimlerinde gruplarından seçilen 13 isimle birlikte adaylığını açıkladı. Aynı zamanda projelerini de paylaşım Hamaoğlu, değişim ve dinamizme de vurgu yaptı.

Ticaret Odası adına vizyon ortaya koymanın ve projelerle etkin olmanın önemine değinen Hamaloğlu, Gemlik’te yapmayı planladıkları projeleri 13 ismin imzası ile sunarak, GTSO seçimlerinde tüm oy kullanacak isimlerden de destek beklediğini dile getirdi.

OKUL VE TİCARET ODASI KONAĞI

Hamaloğlu ve ekibinin projeleri açıklamaları şu şekilde; ‘’Gemlik Ticaret ve Sanayi Odamızla ilgili yapmayı planladığımız projeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

  • Gemlik’te TOBB finansmanlı modern bir okul kazandıracağız. Bu konuda, belediyeden arsa tahsisi sağlamasını isteyeceğiz.
  • Bu okulda TOGG, batarya fabrikası ve diğer fabrikalarda istihdam edilebilecek nitelikli elemanlar yetiştireceğiz
  • TOGG ile ilişkilerimizi geliştirerek, hem bu projeye katkı sağlayacağız, hem de üyelerimizin etkin bir şekilde bu tedarik zincirinde ana taşeron olarak yer almasını sağlayacağız.
  • Tren projesinin takibini yapacağız.
  • Üyelerimizin düşük faizli ve uzun vadeli finansmana ulaşması konusunda, bankalarla görüşmeler yapacağız. Bunun için farklı işe farklı finansman modelleri geliştireceğiz.
  • Öğrenci bursu konusunda havuz sistemi oluşturacağız. Daha fazla öğrenciye, daha yüksek burs vereceğiz.
  • Üyelerimizin iş ve işlemlerini daha yüksek kalitede yapmak için, çalışanlarımızın sürekli eğitim almasını sağlayacağız.
  • Oda üyelerimizin bir araya gelebileceği ve ticari sohbetler yapacağı Ticaret Odası Konağı yapacağız.

Anlattığımız bu projeleri yapmak ve 125 yıllık Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasının marka değerini yükseltmek amacıyla, 13 meclis üyesi iş insanının desteğini alarak, 15 Ekim’de yapılacak seçimlerde, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasının başkanlığına adayım.

İlçemiz, odamız ve geleceğimiz adına hayırlı olsun.’’

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017